Meest gestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?
U kunt kiezen uit onderstaande betaalmethoden. 
• iDeal
• PayPal
• Bankopdracht

Wat zijn de verzendkosten?
Old Days verzendt via PostNL. Wij verpakken uw bestelling met veel zorg. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade etc. door toedoen van PostNL of derden. U mag uw bestelling altijd komen ophalen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelde artikelen. De verzendkosten van uw bestelling vindt u terug in het winkelmandje. Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden, zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de koper.

 

Afmeting

Gewicht

Prijs

Brievenbuspost

38 x 26,5 x 3 cm

Max. 2 kg

€ 2,50

Pakket klein

100 x 50 x 50 cm

Max. 10 kg

€ 6,95

Pakket groot

175 x 78 x 58 cm

Max. 30 kg

€ 13,25

 

 

 

 

 

Valt het pakketje buiten bovenstaande afmetingen of gewicht? Dan nemen wij contact met u op over de verzending. Ophalen kan natuurlijk altijd.

Ik kan een product niet meer online vinden, is het dan uitverkocht?
Ja. Wanneer een artikel niet meer online staat is het verkocht. Bij interesse kunt u altijd een mailtje sturen naar info@olddays.nl Wie weet komen wij dit product opnieuw tegen.

Krijg ik altijd een bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond?
Ja, als u online heeft besteld ontvangt u een bevestiging op het e-mailadres dat u heeft opgegeven.

Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 tot 5 dagen bij u thuis af te leveren. Heeft uw bestelling vertraging opgelopen of zijn er andere problemen? Neem contact op via info@olddays.nl of 06-53275597.

Kan ik mijn afleveradres wijzigen?
Dat kan, mits uw bestelling nog niet verzonden is. Neem hiervoor contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Ja. U kunt dit aanvinken tijdens het bestellen. Wij nemen vervolgens contact met u op over een afspraak. Daarnaast kunt u ook zelf uw afsprakenopties doorgeven tijdens het bestelproces in het vak "Laat een bericht achter".

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling kunt u een e-mail sturen naar info@olddays.nl . Vermeld daarbij duidelijk uw klantnummer, ordernummer en welke artikelen u wilt retourneren. U krijgt dan de gegevens om uw bestelling terug te sturen. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Wanneer een artikel beschadigd retour komt, kan er een waardevermindering in rekening worden gebracht. Dit kan dan verrekend worden met het terug te betalen bedrag. Old Days stort na ontvangst het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen terug.